ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν επιτρέπεται να διορίζουν οι βουλευτές συγγενείς τους. Επιτρέπεται μόνο να διορίζουν ο ένας συγγενείς του άλλου!


 

 

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς μετά το θόρυβο που ξέσπασε με τους διορισμούς συγγενών βουλευτών από τους ίδους τους βουλευτές, να ανακοίνωσε ότι αυτό απαγορεύεται αλλά τα καλά τα παλληκάρια γνωρίζουν  και άλλα μονοπάτια. Έτσι η αδερφή του πρώην υπουργού και βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη είχε τα...προσόντα να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη!
 
Η κ.Πλακιωτάκη Μαρία του Ιωσήφ θυμίζουμε ότι είναι η μονάκριβη αδερφή του Γιάννη Πλακιωτάκη (και μητριά της ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη αφού έχει παντρευτεί σε δεύτερο γάμο τον πατέρα της Μιχάλη Παπουτσάκη ) ειναι κατηγορίας ΔΕ και διαβάζουμε στην σχετική απόφαση της υπουργού ότι από τις...6/7 είναι στο γραφείο -δηλαδή από τους πρώτους!- και τοποθετείται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου. Πάντως σε σχετικά δελτία τύπου του υπουργείου εμφανίζεται σε συσκέψεις ως σύμβουλος της υπουργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: