ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Bρεθηκε τροπος για να μην παροουν τα cd με τους μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας και να γλυτώσουν το τομαρι τους


Προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας έχουν χαρακτηρισθεί από ελβετικής πλευράς τα περίφημα cd που κατά πληροφορίες περιέχουν ονόματα καταθετών στις ελβετικές τράπεζες και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας για την απόκτηση τους από την ελληνική πλευρά, αναφέρει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, σε έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, επισημαίνοντας μάλιστα ότι για την απόκτηση των ψηφιακών αυτών δίσκων έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης.
Το έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικής με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή πληροφοριών από τη γερμανική κυβέρνηση σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων φορολογουμένων στην Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: