ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Red Hot Chili Peppers


Οι φανατικοί φίλοι τους, τους περίμεναν με αγωνία μετρώντας τις μέρες μέχρι να τους δουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν δυνατά το Californication, το Under The Bridge και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αφού, στη μακρόχρονη πλέον ιστορία του, το συγκρότημα κέρδισε πολλούς φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα.

Οι Red Hot Chili Peppers έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και τους χάρισαν μία μοναδική βραδιά, «βάζοντας φωτιά» στο ΟΑΚΑ, το οποίο σείστηκε από τις χιλιάδες φίλων του συγκροτήματος που βρέθηκαν εκεί για να το απολαύσουν live.

Το θερμόμετρο ανέβηκε τόσο ψηλά από την έναρξη της συναυλίας, που από το δεύτερο κιόλας τραγούδι, ο τραγουδιστής Anthony Kiedis έβγαλε τη μπλούζα του και την πέταξε στον κόσμο, ενώ αργότερα ο μπασίστας Michael Flea τον αποκάλεσε «έλληνα θεό» ("You are a f***** greek god"του είπε). Ο Flea νωρίτερα μίλησε με θερμά και συγκινητικά λόγια για την Ελλάδα και την περιπέτειά της. «Είστε ένας υπέροχος και θερμός λαός που μας έχει αγκαλιάσει. Βλέπουμε και ακούμε στην τηλεόραση ότι οι Έλληνες είναι ένας ταλαιπωρημένος λαός, όμως εμείς έχουμε δεχθεί μόνο αγάπη και καλή φιλοξενία από εσάς» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: