ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 21.000 ευρώ ο μισθός του προέδρου του ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου, σχετικά με τους υπέρογκους μισθούς υψηλά υφιστάμενων προσώπων, ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης και κατόπιν δραματικών μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.
Μάλιστα, την ώρα που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έχει αποποιηθεί της αποζημίωσης του και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε στη μείωση των αποδοχών τόσο του ίδιου, όσο και των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης, τα μέλη του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου παίρνουν μισθούς-μαμούθ.
Η ίδια μιλώντας στη Βουλή σημείωσε ότι: "Οι απολαβές των μελών του Δ.Σ του Ταμείου είναι προκλητικά πολλαπλάσιες ακόμη και εκείνων του πρωθυπουργού", αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος Παναγιώτης Θωμόπουλος λαμβάνει 21.000 ευρώ το μήνα και ο πρώτος αντιπρόεδρος 15.500 ευρώ.
Στις αποκαλύψεις της βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, που προκάλεσαν αίσθηση στη Βουλή, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση προτίθεται να επανεξετάσει τις αμοιβές των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: