ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο μόνος που δεν ζηλευει τον Γιωργάκη ειναι ο Κωστάκης

Η Die Welt: «Ο Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή».

Η Die Welt επιγράφει ρεπορτάζ της με τον τίτλο «Ο Παπανδρέου χαίρεται τη ζωή». Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται σπάνια στο κοινοβούλιο. Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική. Ένα ταξίδι για το οποίο πάντως είχε καταθέσει αιτιολογημένη αίτηση αδείας στο κοινοβούλιο μια και είναι βουλευτής. Επισκέφθηκε τη Νότιο Αφρική ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και έβγαζε  πύρινους λόγους για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Η εφημερίδα σημειώνει λίγο παρακάτω: «Μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2011 παραμέλησε πολύ τα καθήκοντά τους ως βουλευτής. Στα μίντια γίνεται λόγος για πολυτελή ταξίδια στην Ελλάδα με διάρκεια 45 μέρες. Ο μισθός του βουλευτή για τον οποίο δεν εργάζεται σκληρά στο γραφείο για να τον κερδίσει προφανώς δεν του φτάνει. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το πρακτορείο Harry Walker για πληρωμένες δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να διδάξει και στο Χάρβαρντ».
DW

Δεν υπάρχουν σχόλια: