ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμαρχος Σκύρου: Εκλεισα «παράνομα μπαρ» και βουλευτής της Χρυσής Αυγής απείλησε πως θα με χαστουκίσει Πηγή: Δήμαρχος Σκύρου: Εκλεισα «παράνομα μπαρ» και βουλευτής της Χρυσής Αυγής απείλησε πως θα με χαστουκίσει

Μήνυση κατά του βουλευτή Εύβοιας της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου κατέθεσε ο δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, επειδή όπως καταγγέλλει τον απείλησε ακόμα και με χειροδικία επειδή έβαλε λουκέτο σε μπαρ της περιοχής.
Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr ο δήμαρχος στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε υποστηρίζει πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής Νίκος Μίχος τον πήρε τηλέφωνο και τον είπε, με αφορμή την απόφαση του κ.Χατζηγιαννάκη να σφραγίσει μπαράκια στο νησί, «δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου θα έρθω στην Σκύρο και θα σε χαστουκίσω».
Μάλιστα ο δήμαρχος κατήγγειλε το περιστατικό στην Βουλή και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του πολίτη ζητώντας παράλληλα την άρση ασυλίας του.
Η επιτροπή Δεοντολογίας στην τελευταία συνεδρίαση της ενημέρωσε ότι θα ασχοληθεί με την καταγγελία εφόσον γίνει άρση ασυλίας από την Εισαγγελία Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: