ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πλαστογραφία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο


Σε μία πρωτοφανή -ακόμη και για τη φοιτητική νεολαία της ΝΔ- μεθόδευση προχώρησε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Παντείου Πανεπιστημίου. Προκειμένου να γεμίσει τις λίστες της με νέα μέλη, μοίρασε στους πρωτοετείς φοιτητές πλαστή απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών, στην οποία εμφανίζονταν ονόματα και τηλέφωνα μελών της ΔΑΠ, τα οποία καλούνταν οι πρωτοετείς φοιτητές να χρησιμοποιήσουν "προς διευκόλυνσή τους".


Δείτε το φυλλάδιο που μοίρασε η ΔΑΠ:










Διαβάστε την καταγγελία της Αριστερής Ενότητας Παντείου:



Καταγγέλλουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η οποία παρέκαμψε τη διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου, μοιράζοντας σε πρωτοετείς φοιτητές που έρχονται για εγγραφές μια πλαστή απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών. Η απόφαση είναι αυθαίρετη και άκυρη καθώς δεν συνεδρίασε το όργανο του  Διοικητικού Συμβουλίου. Τα τηλέφωνα των μελών που αναγράφονται στο έντυπο «προς διευκόλυνση των φοιτητών» ανήκουν αποκλειστικά σε μέλη της ΔΑΠ.

Η ΔΑΠ με έναν παραπλανητικό μανδύα νομιμοποίησης επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια των πρωτοετών φοιτητών, ούτως ώστε να γεμίσει τις λίστες της με νέα μέλη. Αυτή η πρωτοφανής-ακόμα και για την ΔΑΠ!!-απαξίωση των διαδικασιών του Συλλόγου δείχνει την πραγματική τους αντίληψη για το τι σημαίνει δημοκρατία μέσα στο Σύλλογο.

Το παραπάνω έρχεται να προστεθεί στην πάγια τακτική της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία έχει πάρει υπεργολαβία την διαδικασία εγγραφών, παρέχοντας τις αιτήσεις που δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο, κάτι που εκτιμούν ακόμα και υπάλληλοι του πανεπιστημίου στέλνοντάς τους «πελάτες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: