ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε Έλληνα μέσα σε κουρείο αλλοδαπού


Με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν δύο άγνωστοι Έλληνα που είχε μπει να κουρευτεί σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού μετανάστη στη Μεταμόρφωση, οι οποίοι αργότερα έβαλαν φωτιά στα έπιπλα του κουρείου προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, το θύμα μπήκε να κουρευτεί στο κουρείο ιδιοκτησίας Πακιστανού το βράδυ της Δευτέρας, αλλά πίσω του εισέβαλλαν δύο άγνωστοι οι οποίοι φιλονίκησαν μαζί του επειδή επέλεξε το κουρείο του αλλοδαπού.
Κατά την φραστική αντιπαράθεση ένας από τους δράστες τραυμάτισε το θύμα με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στη δεξιά ωμοπλάτη.
Στη συνέχεια έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στα έπιπλά του κουρείου με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Από in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: