ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ελένη Ράντου πρός υπουργό Παιδείας: Να πας να μάθεις μπαγλαμά!

Randou
Με οργισμένη επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας, η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου τον προτρέπει να πάει να μάθει... μπαγλαμά. Αφορμή της αντίδρασης της ηθοποιού αποτέλεσε η αδιαφορία του υπουργού στο αίτημα πολιτών και της κ. Ράντου να μην καταργηθούν τα μέσα μεταφοράς του μουσικού δημόσιου σχολείου.
Η επιστολή της Ελένης Ράντου
"Σήμερα το πρωί, μαθητές καθηγητές και γονείς του καλλιτεχνικού και μουσικού δημόσιου σχολείου επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας μας για να ζητήσουν να μην καταργηθούν τα μέσα μεταφοράς τους στα σχολεία (τα πούλμαν που τους μεταφέρουν είναι δύο χρόνια απλήρωτα)
 
Απάντηση του Υπουργού ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Και πρόσθεσε Τι το θέλετε το Μουσικό σχολείο. Πηγαίνετε σ ένα Ωδειο στη γειτονιά σας. Ηταν και η κόρη μου εκεί!
 
Είστε ΒΑΡΒΑΡΟΙ κύριοι. Πληρώνουμε πολύ ακριβά τις πενιχρές παρωχές του διαλυμένου κράτους σας. Πληρώνουμε πολύ ακριβά την δήθεν δωρεάν παιδεία σας.
Σε ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε Μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας!
Κι αφού η παιδεία είναι η τελευταία σας προτεραιότητα. Και η υγεία το ίδιο. Οσο για την ασφάλεια την κάνατε franchise.
Μήπως κι εμάς πρέπει να γίνετε Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ; Μήπως θα πρέπει τώρα να σταματήσουμε όλοι κι να μη σας ξαναπληρώσουμε ; Γιατί φοβάμαι πώς όσο περισσότερα είναι αυτά που σας δίνουμε τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που μας στερείτε.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω η πρώτη ελληνίδα που Επωνύμως θ αρνηθεί να σας πληρώνει πλέον".
 
Ελένη Ράντου

Δεν υπάρχουν σχόλια: