ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Και η τρέλα συνεχίζεται

Διορίζουν όλοι διορίζει και ο Πάγκαλος!

Από τον Βημαδότη: “Και όμως διορίζουν, πάλι διορίζουν στη Βουλή. Διορίζει για παράδειγμα ο κ. Αλ. Τσίπρας στο γραφείο του στη Βουλή, τον συνεργάτη του κ. Νικ. Παπά σε θέση μετακλητού υπαλλήλου. Διορίζει ο κ. Ι. Δραγασάκης στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Π. Λινάρδο ως μετακλητό υπάλληλο για συμπλήρωση κενής θέσης. Διορίζει όμως και ο πρώην αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος τον κ. Μ. Ψαλλίδα στο γραφείο του. Όλοι οι διορισμοί αναγράφονται στο υπ΄ αριθμό 438 ΦΕΚ, της 17 Σεπτεμβρίου και φέρουν την υπογραφή του κ. Ευ. Μεϊμαράκη, προτού αναστείλει τις αρμοδιότητές του.
***
Ποιος είναι ο κ. Ψαλλίδας; Είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το e-book του κ. Πάγκαλου mazi ta fagame που πάει πολύ καλά στο διαδίκτυο”

Δεν υπάρχουν σχόλια: