ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απέσυρε τα μέτρα λιτότητας η Πορτογαλία


Μετά από μια σειρά διαδηλώσεων που πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες οι Πορτογάλοι, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε την απόσυρση των μέτρων λιτότητας για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

«Το Συμβούλιο του Κράτους ενημερώθηκε για την πρόθεση της κυβέρνησης να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την τροποποίηση της κλίμακας των κοινωνικών εισφορών«, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της προεδρίας της κυβέρνησης, που εκδόθηκε μετά την οκτάωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου, το οποίο αποτελούν πρώην πρόεδροι της χώρας και εξέχουσες προσωπικότητες.

Μετά τις διαδηλώσεις του περασμένου Σαββάτου στην Λισσαβόνα και σε περίπου 30 πόλεις, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το προεδρικό μέγαρο ...που συνεδρίαζε το Συμβούλιο του Κράτους φωνάζοντας «Κλέφτες, κλέφτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: