ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Στην τελική ευθεία έκδοσης «Η Εφημερίδα των συντακτών»PALIA_GRAFOMHXANHΣτο κτίριο της οδού Κολοκοτρώνη μπαίνουν από την επόμενη εβδομάδα οι 100 εργαζόμενοι από την «Ελευθεροτυπία» που υπέγραψαν στην ίδρυση του συνεταιρισμού για την έκδοση του φύλλου «Η Εφημερίδα των συντακτών».
Μετά την έγκριση της διευθυντικής ομάδας, η εφημερίδα αναζητά κεφάλαια για την έκδοση της η οποία τοποθετείται στο τέλος Σεπτεμβρίου ή στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.
Η εφημερίδα θα είναι καθημερινή, από Δευτέρα ως Σάββατο ενώ δεν θα υπάρχει κυριακάτικη έκδοση. Στη γενική συνέλευση των μελών της εταιρείας «Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.», πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο Θοδωρής Μαργαρίτης και μέλη του οι Κρεμμύδας Φώτης, Αριστείδης Μανωλάκος και Σωτήρης Μανιάτης, εκλέχθηκε η διευθυντική ομάδα.
Διευθυντής θα είναι ο Νικόλας Βουλέτης, διευθυντής σύνταξης ο Σταμάτης Νικολόπουλος ενώ εγκρίθηκαν και οι πρώτοι προϊστάμενοι, ο Νίκος Ασημακόπουλος στο αθλητικό, στο διεθνές τμήμα ο Νικόλας Ζιργάνος, στο ελεύθερο ο Μπάμπης Αγρολάμπος, στο οικονομικό η Ελένη Κωσταρέλου και στο καλλιτεχνικό η Βένα Γεωργακοπούλου.
Για το πολιτικό τμήμα τις επαφές θα κάνει η διευθυντική ομάδα της εφημερίδας ενώ σύμβουλος έκδοσης είναι ο Κώστας Τσουκαλάς.
Πηγή: typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: