ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πειθαρχικό και αμέσως εφεδρεία

Διευθυντής επικαλέστηκε στον αγιασμό τη Χρυσή Αυγή

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι γονείς Δημοτικού στο Ανατολικό Διαμέρισμα της Πάτρας, ακούγοντας, μετά τον Αγιασμό, τον διευθυντή του σχολείου να εμπλέκει τη Χρυσή Αυγή με την επίλυση των προβλημάτων της σχολικής μονάδας.
 
Η αποστροφή του λόγου του αποδοκιμάστηκε έντονα από τους παριστάμενους γονείς και το επεισόδιο έληξε εκεί.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο thebest.gr, από γονείς μαθητών, ο εκπαιδευτικός, αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο αναρωτήθηκε εάν θα πρέπει να καλέσει τη Χρυσή Αυγή για το επιλύσει, καθώς επί χρόνια παρακαλεί τους αρμόδιους να κατασκευάσουν μια αίθουσα για να μη συνωστίζονται τα παιδιά, αλλά κανείς δεν τον ακούει.
 
Οι γονείς του σχολείου, οι οποίοι γνωρίζουν τόσο το πρόβλημα, όσο και τις επίμονες προσπάθειες του διευθυντή για την κατασκευή της επιπλέον αίθουσας, αντέδρασαν στην πολιτική αναφορά περί Χρυσής Αυγής και ο διευθυντής «μαζεύτηκε».
 
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: