ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Tετοια δασκάλα θελουν ολοι οι μπαμπαδες για τα παιδιά τους

http://news247.gr/kosmos/zoi/article606130.ece/BINARY/original/girl.jpg
Άνω κάτω έγινε  το  καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο. Το εν λόγω γυμνάσιο  φημιζόταν για τις αυστηρές αρχές του, οι οποίες όμως  κλονίστηκαν  όταν πάτησε το πόδι της μια σέξι δασκάλα.
Κανείς από τους αρμόδιους δεν πίστευε ότι πίσω από την 28χρονη Ιλεάνα Τακανέλι,  κάτοχο τριών πτυχίων, η οποία είχε όλα τα τυπικά προσόντα να εργαστεί εκεί, υπήρχε ένα ροζ παρελθόν.
Η πανέμορφη Ιλεάνα όταν ήταν 18 ετών και πριν σπουδάσει στην παιδαγωγικής Ακαδημία πήρε μέρος σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς.
Σαν να μην έφτανε αυτό  η νεαρή στη συνέχεια  έκανε προκλητικές φωτογραφήσεις και  συμμετείχε σε κωμική σειρά φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.
Η ιστορία της όμορφης εκπαιδευτικού καθώς και οι  φωτογραφίες της με εσώρουχα, είχαν δημοσιευτεί σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στον Καβαλιέρε.
Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά των συντηρητικών γονέων του καθολικού σχολείου,  οι οποίοι ζήτησαν την απομάκρυνση της δασκάλας καθώς θεώρησαν ότι θα σκανδαλίσει τα αγόρια.
Ωστόσο ο  διευθυντής του σχολείου παρείχε πλήρη κάλυψη στην δασκάλα λέγοντας πως έχει τρία πτυχία, είναι άριστη στη δουλειά της και δεν προκαλεί με την εμφάνισή της τους μαθητές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: