ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αυτο ειναι το αποτέλεσμα των αγωνων των παικτων, για να μην τους συμπεριφέρονται σαν αντικείμενα και να τους ανταλλάσουν σαν χαρτάκια;

Προχθές κλίµα έντασης και απαράδεκτης συµπεριφοράς. Χθες ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ζήτησε συγγνώµη
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο µε βαρύτατο κατηγορητήριο. Το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ ζήτησε µε γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα του συγγνώµη και περιµένει την αντίδραση του συλλόγου.

«Θα αποτελέσει µαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ», είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Νίκος Σταυρόπουλος. Οπως κατήγγειλε o «Μάτζικ», ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ πίεσε αφόρητα τους πέντε ξένους της οµάδας µε στόχο να µην παραταχθούν το µατς µε τον Παναθηναϊκό.

Ο Σταυρόπουλος πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια και παρόντων όλων των παικτών µίλησε στα αγγλικά απευθυνόµενος στους ξένους. «Τους είπα, αν κάποιος δεν παίξει, να ξέρετε ότι θα ληφθούν αυστηρότατα µέτρα, µέχρι και διακοπή συµβολαίων.

Πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος και µε έβρισε χυδαιότατα».

Ο Σταυρόπουλος πρόσθεσε: «Ο Παπαδόπουλος πρόδωσε τον ΠΑΟΚ και φεύγει κυνηγηµένος. Πιθανότατα θόλωσε από το ενδεχόµενο παταγώδους αποτυχίας της απεργίας. Ισως πρέπει να ακούσει τη βάση του ΠΣΑΚ. Ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος)

δυστυχώς δεν ξέρει να µιλάει µε επιχειρήµατα, δεν ανέχεται τον διάλογο, γιατί δεν έχει επιχειρήµατα και γι’ αυτό έφαγε τα µούτρα του στους φορείς που τρέχει. Τσαµπουκάδες και νταηλίκια φέρνουν αρνητικά αποτελέσµατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: