ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μπλοκάρει το πρωτοδικείο κινητή και ακίνητη περιουσία του Ρέμου

remos




Πρώτα ήταν τα προβλήματα με την ομάδα της καρδιάς του, τον Ηρακλή. Μετά τα όσα έγιναν με τη συναυλία του στο NAMMOS της Μυκόνου και την εμπλοκή του ΣΔΟΕ που τον έθεσε στο στόχαστρο. Το κερασάκι στην τούρτα για τον Αντώνη Ρέμο ήρθε με τη αφοδρή, όπως αποδεικνύεται,  δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που συνεργαζόταν επί 15 χρόνια, τη Sony Music.

Με αίτηση που συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η εταιρεία ζήτησε και πέτυχε να δεσμευθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή, περιλαμβανομένων και των αμοιβών του στα κέντρα  που εμφανίζεται, ενόψει της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων τον επόμενο μήνα, με τα οποία διεκδικεί αποζημιώση ενός εκατομμύριού από τον τραγουδιστή για διαφυγόντα κέρδη κ.α.
 
Ο  τραγουδιστής και η εταιρεία του ήρθαν σε ρήξη και ο τραγουδιστής αποχώρησε. Όταν  το καλοκαίρι η Sony φέρεται να κυκλοφόρησε το τραγούδι του «τέρμα η ιστορία» σε cd που διανεμήθηκε μαζί με κυριακάτικη εφημερίδα χωρίς την άδειά του  ο Α. Ρέμος απάντησε με εξώδικο. Ηδη η Sony από τον περασμένο Μάρτιο του είχε υποβάλει αγωγή αποζημίωσης συνολικά ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ζητεί δηλαδή:    

500.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης
278.614 ευρώ λόγω μη εκτέλεσης συμβατικών υποχρεώσεων
247.960 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη.

Ο τραγουδιστής δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για όσα συμβαίνουν, ούτε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε ρήξη με την εταιρεία που συνεργάστγηκε επί 15 χρόνια.  Η κύρια αγωγή της δισκογραφικής εταιρείας αναμένεται να συζητηθεί το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: