ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Avatar 2 και 3 προ των πυλών.

Image
Το κινηματογραφικό στούντιο της Twentieth Century Fox ήρθε σε συμφωνία με τον James Cameron για τη δημιουργία των 2 σίκουελ του Avatar, της ταινίας που μας έβαλε για τα καλά στον κόσμο του 3D και συγκέντρωσε 2.8 δισεκατομμύρια δολλάρια παγκοσμίως. Όπως ανακοίνωσε το κινηματογραφικό στούντιο, ο σκηνοθέτης θα ξεκινήσει την παραγωγή του Avatar 2 το επόμενο έτος και  η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη τον Δεκέμβριο του 2014. Η επόμενη ταινία που θα ολοκληρώσει την τριλογία του Cameron θα κυκλοφορήσει ένα με ενάμιση χρόνο μετά το 2ο Avatar. O σκηνοθέτης παρουσιάστηκε πανευτυχής με  αυτή την εξέλιξη και όπως δήλωσε ανυπομονεί να επιστρέψει στον κόσμο της Πανδώρας. Ακόμα δήλωσε πως η 2η και η 3η ταινία θα είναι αυτοτελείς ιστορίες και θα συνεχίσουν να εξερευνούν τα θέματα και τους χαρακτήρες που άγγιξαν τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: