ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σωστη πολιτικη απο το Εθνικο θέατρο. Ας ακολουθησουν και τα άλλα


Χειμώνας 2010 -2011: Νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων!Το Εθνικό Θέατρο, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, τη μείωση των εσόδων του από τις επιχορηγήσεις και την αύξηση της φορολογίας, προχωρά σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων του κατά 10%!

Παραμένουμε κοντά στον κόσμο που μας τιμά με την παρουσία του σταθερά, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του και στέλνουμε ένα μήνυμα: Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά βαθύτερη ανάγκη όλων μας!

Οι μειώσεις ισχύουν για τις μη εκπτωτικές τιμές του Εθνικού Θεάτρου, ενώ εξακολουθούν να ισχύουν οι  υπάρχουσες προσφορές, όπως η γενική είσοδος 13€ κάθε Πέμπτη, η είσοδος 15€ στην απογευματινή της Τετάρτης, η είσοδος 5€ για είσοδο με κάρτα ανέργων ή μεταναστών αλλά και οι ειδικές τιμές για συλλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: