ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ποιος θα πληρωσει τη χασούρα μετα την αποτυχία των κουπονιών ; Τα 6.000 ΑΤΜ θα πληρωθούν απο τις κομμενες συνταξεις;



 Όπως αναφέρει το Βήμα σε δημοσίευμά του, από τις αρχές του 2011 επαγγελματίες όπως οικιακές βοηθοί, κομμώτριες, μανικιουρίστες, καθηγητές που παραδίδουν ιδιαίτερα  μαθήματα στο σπίτι, τεχνίτες που καλούνται για μικροεπισκευές στα σπίτια και φυσικοθεραπευτές μπαίνουν στο ίδιο καθεστώς αμοιβής. Δε θα αμείβονται πλέον με μετρητά αλλά με κουπόνια, τα οποία στη συνέχεια θα εξαργυρώνουν.

Ο Γ. Κουτρομάνης σε δήλωση του στην εφημερίδα, σημείωσε ότι  «με τον τρόπο αυτό θα περιορίσουμε την εισφοροδιαφυγή που μόνον από αυτές τις κατηγορίες επαγγελματιών, στην πλειοψηφία τους μετανάστες, ευελπιστούμε, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία θα εισπράξουν περί τα 250 εκατ. ευρώ τον χρόνο».
Ήδη προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια αρχικά, 6.000 ΑΤΜ τα οποία θα εγκατασταθούν έξω από τράπεζες σε όλη την Ελλάδα, σε ΚΕΠ καθώς επίσης και σε ασφαλιστικά ταμεία.
ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙ 
Το παρακάτω συστημα εχει 100% αποτυχία .
Ο κ Κουτρομάνης θα πληρώσει τα σπασμενα ή το κράτος;
Θα παει στη φυλακή για κατασπαταληση δημοσίου χρηματος ή απο δω παν κι άλλοι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: