ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ελεγχοι σε αλλοδαπους .........μετά ληστείας απο την Χρυση Αυγή

mplouza_XA
Χειροπέδες σε 2 άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής, έβαλαν οι αστυνομικοί χθες βράδυ στην Λάρισα αφού συνελήφθησαν να κάνουν ελέγχους σε αλλοδαπούς.

Μαζί τους ήταν και άλλα δυο άτομα τα οποία όμως κατάφεραν να διαφύγουν. Όπως κατήγγειλαν 2 αλλοδαποί, οι δυο Έλληνες, 18 και 24 ετών, αργά το βράδυ της Δευτερας, τους σταμάτησαν και τους ζήτησαν τα χαρτιά τους για να δουν αν είναι νόμιμα στην χώρα.Oι αλλοδαποί τους είπαν προφορικά ότι είναι νόμιμα στη χώρα. Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τους αυτόκλητους προστάτες της τάξης και των νόμων. Χτύπησαν τους 2 αλλοδαπούς, τους πήραν 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής, απρόκλητες σωματικές βλάβες και ληστεία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, στη Λάρισα. Αύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Σύμφωνα με δήλωση των ιδίων-παρά την ...ενδυματολογική προτίμηση- δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: