ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Δειτε τουρκικα , κανει .....καλό

Δεν μπόρεσε να την σκοτώσει, κι ο πατέρας του θύμωσε!


Η ζωή στην Τουρκία δεν είναι όπως στα σίριαλ
Φρίκη προκάλεσε σε όλους το σχόλιο που έκανε ο πατέρας του Καντίρ Α. που μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του η οποία δεν θέλησε να τα ξαναβρούν. Ο νέος Τούρκος πρώτα χτύπησε και έπειτα μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του την οποία δεν μπόρεσε να  πείσει να τα ξαναβρούνε. Ο Καντίρ Α. είδε την πρώην σύζυγο του Αϊνούρ Α. (18) να γυρνάει μαζί με φίλες της πίσω από το Πολιτιστικό κέντρο στην συνοικία Καρακετσιλί.

Άρχισε να λογομαχεί με τη νέα κοπέλα και μετά την μαχαίρωσε σε διάφορα μέρη. Η νέα κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Έγινε γνωστό πως η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη. Σύντομα μετά το περιστατικό συνελήφθη και παραδόθηκε στην στρατονομία. Αργότερα μεταφέρθηκε στα δικαστήρια. Στην κατάθεση του ο κατηγορούμενος είπε πως ¨Πρόθεση μου ήταν να τα ξαναβρούμε, αλλά εκείνη δεν με ήθελε. Ξαφνικά οργίστηκα. ¨

Φοβερά λόγια από τον πατέρα
Την ώρα που μεταφερόταν στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ο πατέρας του ο Ζαφέρ Αϊντεμίρ που βρισκόταν δίπλα είπε πως ο γιος του το έκανε λόγω έρωτα. Αργότερα κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους μπροστά στα δικαστήρια είπε τα εξής: «15 μέρες πάνε από τότε που χώρισε ο γιος μου από αυτό το κορίτσι. Ο γιος μου είχε ακούσει πως γυρνά δεξιά και αριστερά και την είχε προειδοποιήσει πως ¨υπάρχουν κάποια πράματα που με ενοχλούν¨.

» Ότι έκανε το έκανε για την τιμή και την περηφάνια, δεν μπόρεσε να την καθαρίσει αλλά ας είναι καλά. Να τους γίνει μάθημα». (εφ. Ραντικάλ – tourkikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια: