ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστήριο με την 'είδηση' για τους νεοναζί που ξυλοκόπησαν Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία


Μυστήριο με την 'είδηση'  για τους νεοναζί που ξυλοκόπησαν Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, την ώρα που οι μετανάστες στην Ελλάδα δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις από βουλευτές και μέλη της Χ.Α., στη Γερμανία υπάρχει η άλλη όψη του νομίσματος καθώς δύο Έλληνες μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν από νεοναζί, που τους κατηγόρησαν ότι πουλούσαν παράνομα εφημερίδες.

Το περιστατικό υποτίθεται ότι συνέβη στη Βεστφαλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο Έλληνες οι οποίοι πουλούσαν εφημερίδες, περικυκλώθηκαν από τους νεοναζί οι οποίοι ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.

Το Πρώτο Θέμα ισχυρίζεται πως οι βίαιες εκρήξεις ακροδεξιών ομάδων στη Γερμανία ανησυχούν τον ΟΗΕ ο οποίος τις συνδέει με τα αντίστοιχα φαινόμενα στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως αν και η είδηση ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα, το γεγονός πως δεν έχει αναφερθεί πουθενά αλλού (στο εξωτερικό) η είδηση, αλλά και ούτε έχει βγει φυσικά κάποια ανακοίνωση απ' τον ΟΗΕ μυρίζει trolling από μακριά.

Μέχρι να υπάρξει οποιαδήποτε απόδειξη (πέρα από "μαρτυρίες"), εμείς κρατάμε το ότι οι νεοναζί είναι επικίνδυνοι σε όποια χώρα κι αν δρουν κι ότι η ζωή για τους μετανάστες δεν είναι πουθενά ρόδινη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: