ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κλεινει η ΔΟΥ Χόλαργου που ειχε δικό της κτίριο και μεταφερεται στην ΔΟΥ Αγ. Παρασκευής σε νοικιασμενο.

eforiaxolupdated
Την απόφαση για το κλείσιμο υπέγραψε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και έρχεται στη δημοσιότητα από το Capital.gr. Οι εφορίες της Αττικής που κλείνουν είναι οι ΙΕ’ , ΚΒ’, ΙΘ΄, ΚΓ΄, Ιλίου, Άνω Λιοσίων, Χολαργού, Αργυρούπολης, ΚΑ’, Κορυδαλλού, και Κορωπίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΟΥ Χολαργού, η οποία κλείνει, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο, μεταφέρεται ωστόσο στο κτήριο της ΔΟΥ της Αγ. Παρασκευής, η οποία στεγάζεται σε μισθωμένο κτήριο με ιδιοκτήτη τέως κυβερνητικό στέλεχος προερχόμενο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει δώσει εντολή οι εφορίες που θα παραμείνουν σε λειτουργία να είναι αυτές που κατά προτεραιότητα στεγάζονται σε ιδιόκτητα του δημοσίου κτήρια. Στην περίπτωση ωστόσο της ΔΟΥ Χολαργού αυτό δεν φαίνεται να έχει εφαρμοστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: