ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τα "νούμερα" ανεβαζουν τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις


roberto1
Roberto Chaidi: Το πρωτοπαλίκαρο του Μπαρμπαρούση είναι ανταγωνιστής του... Ρομπέρτο Καβάλι 

Άλλο ένα τεράστιο...ταλέντο της Χρυσής Αυγής έκανε την εμφάνιση του. Πριν από λίγες ημέρες πρωταγωνιστούσε στην έφοδο της Χρυσής Αυγής στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου καταστρέφοντας πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών, στο πλευρό του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, γνωστού και ως «Καραϊσκάκη». Αλλά αυτά είναι ανούσιες λεπτομέρειες.
Ο Ρομπέρτο (όνομα απολύτως ελληνόφωνο!) Χάιντης (Roberto Chaidi) μοιράζει την ζωή του (όταν δεν κυνηγάει αλλοδαπούς μικροπωλητές) ανάμεσα σε βελόνες, πατρόν, κοπτική - ραπτική, κούκλες, κλωστές αλλά και μιας σειράς δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας που είναι ιδιοκτήτης στις αλβανικές ακτές! Ναι, ακριβώς το πρωτοπαλίκαρο του Μπαρμπαρούση είναι σχεδιαστής μόδας και ξενοδόχος.  Ο άλλος Ρομπέρτο ( ο Καβάλι εξ Ιταλίας) δεν πρέπει πια να κοιμάται καθόλου ήσυχος τις νύχτες... Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες ως σχεδιαστής δεν έχουν να κάνουν με φουρό, βραδινά φορέματα, μαντό, τοπ, μίνι ή μίντι φορέματα αλλά με εμπνεύσεις που αφορούν κάλτσες(!) και εθνικιστικά t-shirt.

Ως άνθρωπος της μόδας αλλά και του τουρισμού δεν δίστασε το 2011 να φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο του τον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της "Μις Αλβανία 2011".

Τελικά, μπορεί φαινομενικά να δείχνει ότι είναι ένα σκληρό αγόρι, καταβάθος όμως μας κάνει να πιστεύουμε ότι καλό θα είναι να μην κρίνουμε ποτέ ένα περιοδικό απο το εξώφυλλο του.
xaidis-mparmparoysis-1 
(Προσοχή, δεν είναι η νέα διαφήμιση της Rayban για την κολεξιόν 2012-13)         
Και τώρα στα τουριστικά του ενδιαφέροντα.
Ο Ρομπέρτο Χαϊντης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Σαράντα, πιστός οπαδός της Χρυσής Αυγής, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία καθώς είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου
Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν , μετά την «έφοδο» στο Μεσολόγγι , πως κάποιος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλβανία, επιτίθεται σε αλλοδαπούς μικροπωλητές, τους προπηλακίζει και καταστρέφει τους πάγκους τους.
xaidis-xenodoxeio
(Ατενίζοντας το ελληνικό μέλλον στις αλβανικές ακτές, με άψογο στυλ και αρχαιοελληνικό σωματότυπο)
Όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε βροχή από αρνητικά σχόλια στα social media, και πολλοί δεν δίστασαν να τον αποκαλέσουν «Αλβανό».
Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook δίνει τη δική του απάντηση. Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Αυτοί που με κατηγορούν είναι αυτοί που πούλησαν τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914. Είναι τα αδέρφια των μαύρων είναι αυτοί που δεν εμφανίζουν το πρόσωπό τους. Είμαι ηπειρώτης και θα διεκδικήσω τη πατρίδα μου ως το θάνατο".
Όπως και να΄χει, ένα νέο σπουδαίο ταλέντο ανακαλύφθηκε. Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: