ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λεφτά Υπάρχουν: Δωρεάν Volvo S60 στον Πετσάλνικο. Αν είναι δυνατόν

Είπαμε, λεφτά υπάρχουν, αλλά μάλλον δεν φτάνουν για όλους! Αλλά αυτοί για τους οποίους φτάνουν έχουν χάσει πραγματικά κάθε μέτρο! Η Βουλή των Ελλήνων, φρόντισε να προμηθευτεί με ικανό αριθμό πολυτελών αυτοκινήτων μέσω μίσθωσης με leasing για τις μετακινήσεις των εκπροσώπων του ελληνικού λαού! Κάποιοι από τους βουλευτές, δεν δέχτηκαν -προς τιμήν τους- να παραλάβουν τα αυτοκίνητα αυτά! Επομένως η Βουλή έπρεπε να βρει κάτι να κάνει με αυτά τα αυτοκίνητα!

Έτσι αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον πρώην πρόεδρό της ένα από αυτά που δεν διατέθηκε σε βουλευτή. Ο Φίλιππος Πετσάλνικος λοιπόν, εξασφάλισε δωρεάν μετακινήσεις σε μια τόσο δύσκολη για τον ελληνικό λαό περίοδο, αφού δέχθηκε να παραλάβει ένα ολοκαίνουριο Volvo S60. Ο ελληνικός λαός επέλεξε να τον αφήσει εκτός Βουλής και την ίδια στιγμή η Βουλή του δίνει προνόμια Βουλευτή. Προσωπικά μου προκαλεί αηδία και αγανάκτηση μια τόσο προκλητική ενέργεια και περιμένω με αγωνία το δελτίο τύπου του γραφείο του στο οποίο θα αναφέρει ότι επιστρέφει τη λιμουζίνα!
Έθνος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια: