ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ο κύριος Δένδιας ζει σε άλλη χώρα;



Τα περί συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με τη Χρυσή Αυγή απέκρουσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

«Η ΕΛΑΣ εκφράζει τη νομιμότητα, ενώ η Χρυσή Αυγή με τον τρόπο που δρα την παρανομία» τόνισε ο κ. Δένδια μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

«Η ΕΛΑΣ και η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως απέναντι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και τόνισε πως «το κύριο εμπόδιο της Χρυσής Αυγής είναι η νόμιμη και επιτυχημένη και συνταγματικά ορθή δράση της ΕΛ.ΑΣ.».

«Είναι συνταγματική υποχρέωση της ΕΛΑΣ να μην ανέχεται την αυτοδικία της ΧΑ. Κάτι τέτοιο, όπως συνεργασία ΕΛΑΣ και ΧΑ, δεν μου έχει αποδειχθεί ποτέ με επαρκή τρόπο, ώστε να χρειαστεί να λάβω μέτρα. Υπάρχει απόλυτη επαγρύπνηση σε αυτό τον τομέα», κατέληξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Τι ωραία λόγια θα ήταν όλα αυτά, αν δεν μιλούσαν τα στοιχεία από τις πρόσφατες εκλογές, καθώς στα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν αστυνομικοί η Χρυσή Αυγή «έσκισε», αν δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο με ΜΑΤ παρεούλα με χρυσαυγίτες, αν δεν υπήρχαν τόσα περιστατικά ανεξέλεγκτης φασιστικής βίας μπροστά στα μάτια ατάραχων οργάνων της τάξεως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: