ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μεταθέσεις – μυστήριο προκαλούν σύγχυση στο ΣΔΟΕ

Θύελλα έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση
 Θύελλα έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση από την έμμονη κάποιων υπάλληλων του υπουργείου Οικονομικών εν άγνοια του Μεγάρου Μάξιμου,του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγανη και του επικεφαλής  του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου να διώξουν κορυφαία στελέχη από το Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για άλλες υπηρεσίες.
Η υπόθεση αποκτά πολιτικές διαστάσεις καθώς οι αξιωματούχοι του Σώματος που έχουν «πάρει» το χαρτί της μετάθεσης ασχολουνται με μείζονος σημασίας υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως για παράδειγμα του επιχειρηματία Καρούζου , των εξοπλιστικών προγραμμάτων που έγιναν  επί εποχής Γιάννου Παπαντωνιου  ,των πολιτικών προσώπων και άλλων.
Οι υποθέσεις θεωρούνται μεγάλης σημασίας καθώς ερευνώνται εδώ και πολλούς μήνες και οποιαδήποτε αλλαγή στα πρόσωπα εκτιμάται ότι θα επιφέρει νέες καθυστερήσεις.
Ο επικεφαλής του Σώματος Στέλιος Στασινοπουλος έχει πληροφορηθεί τις τελευταίες ημέρες για τις αλλαγές που προωθούνται εν άγνοια του και είναι αποφασισμένος να μιλήσει με τον αρμόδιο υφυπουργό Γιώργο Μαυραγανη ενώ υπάρχει η σκέψη να συζητήσει το θέμα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται κοντά στον Γιώργο Μαυραγανη και που ενημερώθηκε για το ζήτημα απεκάλυψε στο protothema.gr ότι τις επόμενες ώρες ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγανης θα συζητήσει το ζήτημα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Εξήγησε μάλιστα ότι όλα αυτά γίνονται εν άγνοια του ιδίου του υφυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: