ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Aλλο ενα αθλιιο υποκείμενο της Βουλής

Ταμήλος: Αντί να μας κατηγορείτε που ψηφίσαμε τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας

Ταμήλος: Αντί να μας κατηγορείτε που ψηφίσαμε τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνο
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου ότι δεν «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα», ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί μια νέα του δήλωση.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για την περιβόητη αυτή δήλωσή του, ο κ. Ταμήλος είπε: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας».
Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα εμφανίζεται ο κ. Ταμήλος να εκφράζει την αγανάκτισή του γιατί η επιτροπή τραβάει σε μάκρος ενώ, όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά «δεν είναι αμειβόμενη», ενώ νωρίτερα την Τετάρτη δήλωσε πως δεν είναι δουλειά του βουλευτή να τρέχει στις επιτροπές αλλά στα υπουργεία για να κάνει τα ρουσφέτια των ψηφοφόρων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: