ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Εισβολή» στη Συγγρού με κραυγές και αβγά!


Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού έβαλαν στόχο οι μικροομολογιούχοι. Μετά τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας σε βάρος του Ευ. Βενιζέλου, χθες σειρά είχε το κόμμα του Αντ. Σαμαρά. Εκπρόσωποι των κατόχων ομολόγων, που υπέστησαν το «κούρεμα», συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Ζήτησαν να δουν τον γραμματέα του κόμματος, Μ. Κεφαλογιάννη και όταν τους απάντησαν ότι δεν ήταν εκεί, αποφάσισαν να... εισβάλουν στο κτίριο!
Στο ισόγειο δεν βρήκαν κανένα στέλεχος, οπότε τη... νύφη πλήρωσαν οι φωτογραφίες του Αντ. Σαμαρά και του Κ. Καραμανλή. Εκεί ξέσπασαν την οργή τους, πετώντας αβγά και φωνάζοντας «έξω οι κλέφτες». Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, καθώς ορισμένοι εξ αυτών έμπαιναν μέσα στα γραφεία και έψαχναν να βρουν κάποιον βουλευτή. Βρήκαν, όμως, μόνο ορισμένους υπαλλήλους, οι οποίοι τους ζητούσαν να αποχωρήσουν, κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα. Το αίτημα των ομολογιούχων είναι να μην προχωρήσουν τα σχέδια για νέο «κούρεμα» των ομολόγων τους, ενώ ακόμη ζητούν λύση για το πρώτο PSI.

Δεν υπάρχουν σχόλια: