ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΟΠΥΥ: Τέλος οι πενταψήφιοι αριθμοί για ραντεβού-Επιστροφή στο 184

Την επιστροφή στην παλιότερη τηλεφωνική γραμμή που είχε, τον τριψήφιο αριθμό 184, ώστε οι πολίτες – ασφαλισμένοι να μπορούν να καλούν δωρεάν για τα ραντεβού με γιατρούς, μελετά ο ΕΟΠΥΥ.
Οπως δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, μιλώντας στον Βήμα fm, μετά και τα εξώδικα που εστάλησαν στις εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών για τις οποίες ο ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι προσβάλλουν το κύρος του, ο οργανισμός προσανατολίζεται στην άμεση αλλαγή των τηλεφωνικών αριθμών.
Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολη η επιστροφή στον τριψήφιο αριθμό, αφού ο οργανισμός έχει υπογράψει σύμβαση για τρία χρόνια με τις τηλεφωνικές εταιρείες.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, μέσα στη μέρα θα συνεδριάσει ομάδα εργασίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: