ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Νήπια νεκρό στις επιδρομές της Γάζας


Νήπιο νεκρό στις επιδρομές της Γάζας


Ένα παιδάκι 18 μηνών σκοτώθηκε και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, ηλικίας 4 και 5 ετών, τραυματίστηκαν βαριά σε νέα ισραηλινή επιδρομή σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο Αντχάμ Αμπου Σαλμίγια, ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της Χαμάς.
«Ένα μωρό 18 μηνών σκοτώθηκε σε επιδρομή ανατολικά του προσφυγικού καταυλισμού αλ Μπουρέιζ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας», είπε ο εκπρόσωπος που διευκρίνισε ότι το αθώο θύμα ονομαζόταν Ιγιάντ Αμπού Κούσα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ύστερα από μια διακοπή μεταξύ 21.00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) το βράδυ του Σαββάτου και 07.30 το πρωί της Κυριακής, ξανάρχισαν οι επιθέσεις με ρουκέτες από τη Γάζα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, δύο ρουκέτες έπεσαν σήμερα νωρίς το πρωί σε περιοχή του νότιου Ισραήλ.

Ένα τρίχρονο αγοράκι και η μόλις ενός έτους αδελφή του σκοτώθηκαν τη νύχτα σε αεροπορικές επιδρομές και 17 τραυματίστηκαν, είπε ο Ασράφ αλ-Κούντρα, ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας στη Γάζα.Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: