ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κλειστό λόγω έλλειψης πετρελαίου το Ζάππειο Κολυμβητήριο!


Κλειστό λόγω έλλειψης πετρελαίου το Ζάππειο Κολυμβητήριο!Σε απόγνωση οι κολυμβητές και πολίστες εθνικών ομάδων



Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης η είδηση ότι το Ζάππειο Κολυμβητήριο αναστέλει τη λειτουργία του επ' αόριστον.

Η αθλητική εγκατάσταση όπου προπονούνται κλιμάκια των εθνικών ομάδων κολύμβησης αλλά και  ανοικτής θάλασσας, μεταξύ των οποίων οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Σπύρος Γιαννιώτης και Μαριάννα Λυμπερτά, οι εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων ενόψει των παγκόσμιων πρωταθλημάτων του Περθ, αλλά και οι ομάδες πόλο του Παναθηναϊκού και του ΝΟ Χίου (η πλειονότητα των παικτών της) έκλεισε σήμερα τις πόρτες της στους αθλητές λόγω έλλειψης πετρελαίου. Παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της έλλειψης πετρελαίου λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν έχει βρεθεί λύση.

Το κολυμβητήριο του Ζαππείου ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρώην πολίστας κ. Σπύρος Καπράλος. Η ΕΟΕ επικαλείται την έλλειψη οικονομικών πόρων λόγω περικοπής των προϋπολογισμών της και σηκώνει τα χέρια ψηλά όσον αφορά τη λειτουργία της σημαντικότερης αθλητικής εγκατάστασης που βρίσκεται στη δικαιοδοσία της.

Μέχρι στιγμής, βοηθούντος και των ήπιων θερμοκρασιών που επικρατούσαν, το κολυμβητήριο λειτουργούσε αφού το νερό της πισίνας ζεσταίνονταν με το πετρέλαιο που υπήρχε από πέρυσι. Από τη στιγμή όμως που τα περυσινά αποθέματα εξαντλήθηκαν οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: