ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δες πόση άσκηση χρειάζεται για να κάψεις μια Coca-Cola


Μια νέα ιστοσελίδα με την ονομασία Work It Out Calculator εγκαινίασε μόλις η Coca-Cola που υπολογίζει πόση άσκηση θα πρέπει να κάνεις για να κάψεις τα αναψυκτικά που καταναλώνεις.
 
Για παράδειγμα, αν έχεις πιει ένα κουτάκι Coca-Cola (330ml) το οποίο περιλαμβάνει 139 θερμίδες, θα χρειαστεί να κάνεις 17 λεπτά διάδρομο, να παίξεις basket για 17 λεπτά, να κάνεις yoga για 32, να κάνεις σκι για 21 λεπτά ή αν δεν είσαι και τόσο αθλητικός να περπατήσεις για 30 λεπτά.
 
Σε περίπτωση που προτιμάς τη Sprite (144 θερμίδες) θα χρειαστείς να ιδρώσεις ακόμα περισσότερο και συγκεκριμένα να κάνεις ποδήλατο για 38 λεπτά, να παίξεις τένις για 22 λεπτά ή να βγάλεις το σκύλο βόλτα για μισή ώρα.
 
Το Work It Out Calculator θα βρείτε εδώ ενώ αν θέλετε να αποφύγετε την άσκηση μπορείτε πάντα να προτιμήσετε τα αναψυκτικά light.

Δεν υπάρχουν σχόλια: