ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΒΑΛΕΡΙΑ ΛΟΥΚΙΑΝΟΒΑ Η γυναίκα - Μπάρμπι στην πρώτη της φωτογράφιση μόδας!Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογράφιση της Βαλέριας Λουκιάνοβα
(Valeria Lukyanova) από την Ουκρανία, η οποία είναι πραγματικά ολόιδια με τη διάσημη αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, τη Μπάρμπι! 

Οι πρώτες φωτογραφίες της 21χρονης δημοσιεύτηκαν στο "V magazine" μαζί με μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξή της.

Η Βαλέρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητα της, τη δουλειά της ως δασκάλα στο "School of Out-of-Body Travel" (ω ναι, υπάρχει και αυτή η σχολή που μας μαθαίνει πως να ταξιδεύει η ψυχή έξω από το σώμα μας!), αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ορισμένοι διαδίδουν φήμες για μένα και άλλοι ρετουσάρουν τις φωτογραφίες μου... Κι όλα αυτά τα κάνουν για να με πληγώσουν. Δεν τους παίρνω όμως στα σοβαρά. Μην σας πω πως νιώθω κολακευμένη που ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μου! Είμαι χαρούμενη που φαντάζω αφύσικη σε αυτούς, αυτό σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου!".Δεν υπάρχουν σχόλια: