ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ILLUMINATI ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΛΕΧ ΚΑΤΣΙΝΣΚΙ



poloniaΗ Πολωνία είναι ακόμα μια χώρα θύμα των οικονομικών δολοφόνων, της μυστικής δράσης των illuminati, απο τα ανθρώπινα τσιράκια της λευκής αδελφότητας.
Πρίν απο δύο χρόνια συνετρίβη στη Ρωσία το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Πολωνίας και 95 ακόμα άτομα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Rzeczpospolita την τρίτη,  Πολωνοί ερευνητές βρήκαν ίχνη εκρηκτικών στα συντρίμμια του τζετ της κυβέρνησης.
Χωρίς επικαλούμενη πηγές, η εφημερίδα ανέφερε ίχνη εκρηκτικών απο  εμπειρογνώμονες οι οποίοι εξέτασαν τα ερείπια του αεροπλάνου στη Ρωσία, όπου βρέθηκαν σημάδια ΤΝΤ και νιτρογλυκερίνη στα φτερά και στην καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων των 30 θέσεων.
Ιχνη εκρηκτικών βρέθηκαν επίσης στην περιοχή όπου το Tu-154 συνετρίβη κατά την προσέγγισή του σε ένα μικρό αεροδρόμιο κοντά στη ρωσική πόλη του Σμολένσκ στις 10 Απρίλη του 2010.
Μερικές δεξιές ομάδες στην Πολωνία, συμπεριλαμβανομένου του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης Δίκαιο και Δικαιοσύνη, είπε ότι η συντριβή θα μπορούσε να ήταν μια δολοφονία του προέδρου Λεχ Κατσίνσκι, των πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών, οι οποίοι πέταξαν μαζί του.
Οι ερευνητές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι τα ίχνη εκρηκτικών μπορεί να προέρχονται από
μη εκρυχθείσες βόμβες που χρονολογούνται από τον παγκόσμιο πόλεμο, και
θα μπορούσαν να είχαν παραμείνει στην περιοχή όπου το αεροσκάφος έπεσε, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Έντεκα ημέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα, η Κεντρική Τράπεζα της Πολωνίας ανέφερε πως η οικονομία της Πολωνίας είναι πλέον σταθερή και πως δεν χρειάζεται πλέον την οικονομική ενίσχυση των 21,8 δις δολλαρίων (16,2 δις ευρώ) από το Διεθνές Νόμισματικό Ταμείο.
«Η κατάσταση στην Πολωνική οικονομία είναι πλέον αρκετά καλή…. ώστε δεν είναι απαραίτητο να ζητήσουμε από το ΔΝΤ συνέχεια της πίστωσης» Αντ’αυτού η Κεντρική Τράπεζα της Πολωνίας είπε πως θα μπορούσε να δώσει ένα δάνειο στο ΔΝΤ έτσι ώστε να «βοηθήσει τις άλλες χώρες να καταπολεμήσουν την παγκόσμια κρίση».

Ο θάνατος του Κατσίνσκι, αλλά και του επίσης ευρωσκεπτικιστή Σλάβομιρ Σκρζύπεκ (διοικητής της Κεντρικής Τράπεζα της Πολωνίας), αφήνουν τον δρόμο ανοιχτό για μία καθολική αλλαγή πλεύσης της Πολωνικής πολιτικής με τον σημερινό πρόεδρο της Πολωνίας Κομορόβσκι σαν μοναδικό διεκδικητή του τίτλου (με τον ηγέτη της Αριστερής Δημοκρατικής Συμμαχίας Τζέρζυ Σματσίνσκι επίσης νεκρό).
«Οι επενδυτές έβλεπαν τον Κατσίνσκι και τον Σκρζύπεκ σαν εχθρικές φιγούρες… Αυτό που επανερχόταν στις συναντήσεις ήταν το πως αυτοί οι δύο εμπόδιζαν την αναμόρφωση των αγορών», δηλώνει ο Πρέστον Κήτ, διευθυντής ερευνών του Γιουρέζια Γκρουπ (Eurasia Group) στο Μπλουμπεργκ.
Ο Κατσίνσκι που την τελευταία τριετία εμπόδιζε τις προσπάθειες της κυβέρνησης για ιδιοτικοποίηση του υπερχρεωμένου συστήματος υγείας και συνταξιοδοτικού, ήταν και ο τελευταίος ηγέτης μετά από τον Βάκλαβ Κλάους της Τσεχίας που υπέγραψε την συνθήκη της Λισαβόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: