ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα: Κατάμεστο το Σπόρτιγκ στη συναυλία αλληλεγγύης στους 15 αντιφασίστες


Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, για να συμπαρασταθούν στους 15 συλληφθέντες αντιφασίστες και να βροντοφωνάξουν "ποτέ ξανά φασισμός".

Χαιρετισμός αλληλεγγύης της λαϊκής συνέλευσης Πατησίων. Στη σκηνή τώρα ο Σωκράτης Μάλαμας.


Image


Μέσα σε συνθήματα διαβάστηκε το κάλεσμα για τη μεγάλη αντιφασιστική αντικατασταλτική πορεία της 24ης Νοέμβρη. Στη σκηνή ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του.


Διαβάστηκε κείμενο των 15 συλληφθέντων, μέσα σε χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο κόσμο. Τώρα στην σκηνή ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.


Πριν ξεκινήσει η συναυλία, διαβάστηκε ανακοίνωση από τους διοργανωτές και έγινε αναφορά στην κομμένη εκπομπή της ΝΕΤ αλλά και στις απειλές Δένδια κατά ξένων ΜΜΕ. Δυνατός ο παλμός από τους παρευρισκόμενους αλληλέγγυους. Δε σταματάνε τα συνθήματα με αντιφασιστικό και αντικατασταλτικό περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: