ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Στέλεχος της ΝΔ διετέλεσε ο προφυλακιστέος Στέφανος Σιαφάκας της Energaxeiropedes-siafakasΟ Στέφανος Σιαφάκας ένα από τα πέντε στελέχη των εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που κρίθηκε προφυλακιστέο μετά την απολογία του στον ανακριτή, είχε διατελέσει για χρόνια κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την Realnews ο Στέφανος Σιαφάκας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energa, είχε διατελέσει συνεργάτης του Ευάγγελου Αβέρωφ, ωστόσο για άγνωστο  λόγο εκδιώχθηκε από το γραφείο του αρχηγού της ΝΔ.
Η πορεία του όμως ως «γαλάζιο» στέλεχος δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Στέφανος Σιαφάκας τον Οκτώβριο του 2006 με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλγοσκούφη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Μεϊμαράκη τοποθετήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και μετά από περίπου ένα χρόνο κατέλαβε τη θέση του προέδρου, όπου παρέμεινε μέχρι και τον Μάρτιο του 2010. Την ίδια περίοδο η σύζυγός του Κλαίρη Σιαφάκα, ήταν διευθύντρια του γραφείου του τότε του κ. Μεϊμαράκη.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται πως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energa είχε διατελέσει διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Τασούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: