ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Ακόμα έξω ειναι αυτός;

Υπάλληλος “καίει” τον Παπακωνσταντίνου 
Κατάθεση ενός στελέχους του υπουργείου Οικονομικών την επίμαχη περίοδο “καίει” τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για τις ενέργειες που έκανε αμέσως μετά την παραλαβή της λίστας “Λαγκάρντ”.
Ο υπάλληλος, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη , αναφέρει ότι η περιβόητη λίστα ήρθε υπό τη μορφή CD και συνοδευόταν από έγγραφο του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, αλλά δεν πρωτοκολλήθηκε ποτέ, ούτε και μπήκε σε ανεπίσημο πρωτόκολλο στο γραφείο του υπουργού.
“Έφερε υπογραφή γάλλου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών που την έστειλε, αλλά δεν θυμάμαι το ακριβές ονόμα”, λέει χαρακτηριστικά στην καταθεσή του.
Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι τα τότε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών τα οποία είχαν χειριστεί την υπόθεση εμφανίζονται σαν να μην έχουν δει ποτέ τη λίστα αυτή. Άγνοια δηλώνει στην κατάθεσή του και ο πρώην γγ του υπουργείου Ηλίας Πλασκοβίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: