ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Παλι ο πρωην υπουργος Πολιτισμου (χιουμορ ) στο σκαμνί για έλεγχο

Αναδρομικό έλεγχο των λογαριασμών του Γ. Βουλγαράκη και της συζύγου του ζήτησε η Βουλή

Τον αναδρομικό έλεγχο των λογαριασμών του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη «λίστα Λαγκάρντ» ζήτησε από τους ορκωτούς λογιστές η κοινοβουλευτική επιτροπή του άρθρου 21 του Ν.3023/2002, για τον Έλεγχο των Οικονομικών των Κομμάτων και των Πολιτικών Προσώπων.

Χθες, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, γνωστοποιήθηκε επιστολή του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγορίου Πεπόνη, σύμφωνα με την οποία, από τον μέχρι σήμερα διεξαγόμενο έλεγχο στη «Λίστα Λαγκάρντ», περιλαμβάνονται τα ονόματα του πρώην υπουργού Γεωργίου Βουλγαράκη και της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη.

Στην επιστολή επισυνάπτονταν στοιχεία λογαριασμού από εκτυπωθέν απόσπασμα της προαναφερθείσας λίστας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η Επιτροπή ομόφωνα έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές να υποβάλλουν άμεσα επίσημο πόρισμα πραγματοποιώντας τον προβλεπόμενο από το νόμο 4065/2012 αναδρομικό έλεγχο. Μετά την ολοκλήρωση του
πορίσματος, η Επιτροπή θα το γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους και θα ζητήσει, διευκρινήσεις και εξηγήσεις από αυτούς εντός προθεσμίας είκοσι ημερών, όπως ο νόμος ορίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: