ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Eρχονται οι επενδύσεις του Σαμαρά και του Στουρνάρα

O Έλληνας πίσω από το μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην ΕυρώπηO Έλληνας πίσω από το μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη
Ο Peter Laskaris είναι επιχειρηματίας μεγάλης αλυσίδας οίκων ανοχής στην Αυστρία και ετοιμάζεται να ανοίξει το μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης.
Ο Laskaris βρίσκεται πίσω από την ιδέα του Fun House, την οποία θα υλοποιήσει σε συνεργασία με τον Werner Schmuck, επίσης μεγαλοεπιχειρηματία οίκων ανοχής.
Το Fun House θα κοστίσει περί τα 16 εκατ. ευρώ και θα περιλαμβάνει 147 κλίνες με 150 εργαζόμενες! Θα βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Βιέννη, χωρίς όμως ακόμη να δίνεται η ακριβής τοποθεσία του έτσι ώστε αποφευχθεί ο κίνδυνος διοργάνωσης διαμαρτυριών από τους κατοίκους της περιοχής.
Ο Peter Laskaris είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα διεθνή ΜΜΕ γιατί αποφάσισε να φιλοξενήσει στους οίκους ανοχής του άστεγους, όταν έξω ο υδράργυρος είχε πέσει στους -20 βαθμούς Kελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: