ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Αξιος , συνεπης και παντα κύριος

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης αρνείται να υπογράψει τα μέτρα!

Μεγάλη αναστάστωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην κυβέρνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαίος υπουργός αρνείται να υπογράψει τα μέτρα, λίγο πριν αυτά κατατεθούν από τον υπουργό Οικονομικών στη Βουλή. Το νέο επώδυνο πακέτο μέτρων περικοπών που κατατίθεται με βάση τον προγραμματισμό το απόγευμα στη Βουλή πρέπει πρώτα να σταλεί σε κάθε υπουργείο χωριστά ώστε να λάβει την υπογραφή των αρμόδιων υπουργών.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας υπουργός, που στο παρελθόν είχε εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία του με ορισμένα από τα μέτρα που συνοδεύουν το νέο πακέτο αρνείται, μέχρι στιγμής, να υπογράψει, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο υπουργός αυτός δεν είναι άλλος από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος έχει πολλές φορές εκφράσει την αντίθεσή του στις μειώσεις μισθών των δικηγόρων και την ένταξη του Ταμείου τους στον ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: