ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τι θα γίνει τωρα που συμφωνα με τον Σαμαρά 16 Νοέμβρη χρεωκοπούμε;

Bloomberg: «Για το τέλος Νοεμβρίου μετατίθεται η εκταμίευση της δόσης»

Για το τέλος Νοεμβρίου –με πιθανότερη ημερομηνία την 26η Νοεμβρίου– παραπέμπεται η συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα καθώς πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας, αναφέρει στο Bloomberg Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Όπως πρόσθεσε, στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τα 31,5 δισεκατομμύρια ευρώ της δόσης προς την Ελλάδα.

Οι υπουργοί θα περιμένουν την πλήρη έκθεση της τρόικας, επισημαίνει ο αξιωματούχος. Μια προκαταρκτική εκδοχή της έκθεσης θα είναι έτοιμη στις 12 Νοεμβρίου αλλά δεν θα μπορέσουν να λάβουν αποφάσεις από αυτή, πρόσθεσε.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος είπε ότι η 26η Νοεμβρίου είναι μια πιθανή ημερομηνία κατά την οποία θα συμφωνήσουν οι υπουργοί της ευρωζώνης.

Κατά το Bloomberg, εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία για μη απόφαση στο Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: