ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο αδερφός Κασιδιάρη φέροντας όπλο σκοποβολής σε φαστ φουντ

Συνελήφθη ο αδερφός Κασιδιάρη φέροντας όπλο σκοποβολής σε φαστ φουντ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του βουλευτή -ανθυπολοχαγός που υπηρετεί με απόσπαση στη Ρεντίνα στο πλαίσιο εκαπίδευσης- εντοπίστηκε να φέρει πιστόλι που κατέχει νομίμως για χρήση σε σκοπευτικό σύλλογο, σε χρόνο και τόπο όμως που δε δικαιολογούσε τη μεταφορά του.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ σε φαστ φουντ επί των οδών Δελφών και Μαρτίου. Για κακή τύχη του Αλέξη Κασιδιάρη, ο οποίος είχε μεταβεί εκεί μαζί με έναν συνάδελφο και μια φίλη του, δίπλα ακριβώς στην παρέα τους γευμάτιζε, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, ένας αστυνομικός ο οποίος διέκρινε ότι ο νεαρός οπλοφορούσε.
Ο αστυνομικός προχώρησε σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι το όπλο κατείχετο μεν νομίμως πλην όμως εκτός των κανονισμών που επιβάλλεται στα μέλη των σκοπευτηρίων. Θα έπρεπε δηλαδή να βρίσκεται είτε στο σπίτι του κατόχου είτε στο σκοπευτήριο.
Ο αδελφός Κασιδιάρη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί.
Διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό έχει διατάξει ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κ. Γκίνης.
Φημολογούμενο περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο ο συλληφθείς είχε νωρίτερα απειλήσει με το όπλο ομάδα Αλβανών, δεν επιβεβαιώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: