ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

H βουλευτής του ΚΚΕ, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Η κα Κανέλλη, ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, "ΣΚΑΪ Τώρα", καθώς κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος βγήκε από το στούντιο και ήρθε αντιμέτωπη με γεροδεμένο νεαρό, που φορούσε ελληνική σημαία και της προέταξε δυο γάντια της πυγμαχίας (κίνηση που παρέπεμπε στο περιστατικό με τον Ηλ. Κασιδιάρη).
 
Το γεγονός βιντεοσκοπούσε, άλλο άτομο. Και οι δύο ήταν συντελεστές της εκπομπής "Συντέλεια".
Η κα Κανέλλη δήλωσε ότι υπέστη σοκ και λίγες ώρες αργότερα παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου, στο κανάλι του οποίου συνέβη το ατυχές περιστατικό.
Η ανακοίνωση της παραίτησης
 
"Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου,να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και  συνεχώς στην ομάδα μας.
 
Λιάνα Κανέλλη
 
Βουλευτής  ΚΚΕ Α΄
Αθήνας. (κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: