ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (1)
Η Jacqueline Samuel χρησιμοποίησε κάτι που όλοι έχουμε στη διάθεση μας, προκειμένου να βγάλει πολλά χρήματα βοηθώντας παράλληλα ανθρώπους που απευθύνθηκαν σε αυτήν.

Αυτή η γυναίκα βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάζει χρήματα (6)
Η 29χρονη κάτοικος της Νέας Υόρκης άνοιξε μια νέα επιχείρηση που ονομάζεται «The Snuggery», και πουλάει κάτι πολύ ασυνήθιστο. Ξεκινώντας από τα 60 δολάρια, δηλαδή περίπου 46 ευρώ, άνθρωποι πληρώνουν για να κάνουν αγκαλίτσες και να «χουζουρέψουν» με την Jacqueline για μια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, σε έναν εντελώς μη σεξουαλικό τρόπο.
Ως φοιτήτρια της γνωσιακής επιστήμης, η Jacqueline πιστεύει πως το ανθρώπινο άγγιγμα μπορεί να διώξει το στρες και τον εκνευρισμό για πάνω από 5 μέρες και αυτό είναι το σκεπτικό της επιχείρησης της. Οι πελάτες της είναι κυρίως άνδρες, αλλά είναι φυσικά ανοιχτή σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: