ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Έκοψαν τις εξετάσεις αίματος στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» γιατί δεν έχουν φιαλίδια!

  • 0
     


 Πάτρα: Έκοψαν τις εξετάσεις αίματος στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» γιατί δεν έχουν φιαλίδια!
Ούτε εξετάσεις αίματος δεν μπορούν πλέον να κάνουν στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα! Δεν είναι ότι δεν διαθέτουν προσωπικό ή τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Η αιτία είναι πολύ απλή: Τους τελείωσαν τα φιαλίδια αιμοληψίας!
Αυτή είναι η απάντηση που πήρε σήμερα αναγνώστης του thebest.gr, όταν προσήλθε για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Φυσικά, η έλλειψη των φιαλιδίων οφείλεται στην γενικότερη περικοπή πόρων από την Υγεία που επιβάλλει η Τρόικα, ώστε να «εξυγιανθούν», τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αναγνώστη του thebest.gr, οι αρμόδιοι του νοσοκομείου τον κάλεσαν να προσέλθει από τον άλλο μήνα για εξετάσεις, όταν δηλαδή θα έχει γίνει η προμήθεια της νέας παρτίδας των φιαλιδίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: