ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αυτες ειναι οι επενδύσεις Αντωνακη;



dvdvnh
Ένας ιδιοκτήτης "φάντασμα" μέχρι στιγμής. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη δεν έχει εμφανιστεί εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας. Οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού.
Η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει πλέον στην κοινοπραξία Strategic Initiatives, ωστόσο τα ερωτηματικά για την ταυτότητα της νέας ιδιοκτησίας, η οποία αποκτά μια τοπική βιομηχανία, τη σημαντικότερη σε όλη την Ηπειρο, παραμένουν. Ως πλειοψηφών μέτοχος, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, εμφανίζεται να είναι μια offshore εταιρεία από τις Παρθένες Νήσους, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο.
Η εταιρεία δεν έχει ακόμη πληρώσει τους κτηνοτρόφους από τον περασμένο Ιούλιο και πρέπει να καταβληθεί η εκκαθάριση της προηγούμενης γαλακτοκομικής περιόδου και οι προκαταβολές της νέας. Ας σημειωθεί ότι στο εργοστάσιο της Δωδώνης συνεχίζεται η κατάληψη από τους εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: