ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΥΔΑΠ πήγε να κόψει το νερό στο ΠΑΣΟΚ

Η ΕΥΔΑΠ πήγε να κόψει το νερό στο ΠΑΣΟΚ


ΛΟΓΩ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Στα χρέη έχει πνιγεί το κόμμα που μέχρι πρότινος κυβερνούσε τη χώρα. Μετά από τη σφράγιση των γραφείων του κόμματος στο Σύνταγμα, λίγο έλειψε να μείνουν χωρίς νερό τα κεντρικά γραφεία στην Ιπποκράτους.
Αφού κατάφερε μετά δυσκολίας να ξεπληρώσει τα χρέη του ενοικίου για το κτίριο της Ιπποκράτους και να βάλει σε κάποια τάξη την κατάσταση με τους απλήρωτους εργαζομένους τους κόμματος, ήρθε η ΕΥΔΑΠ να σφίξει ακόμα περισσότερο τη θηλιά.
Πιο συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εισερχόμενα στην Ιπποκράτους είδαν τεχνικούς της ΕΥΔΑΠ να κάνουν εργασίες στο φρεάτιο έξω από το κτίριο. Ορισμένοι, πιο… περίεργοι ρώτησαν περί τίνος πρόκειται και έλαβαν ως αποκαρδιωτική απάντηση «Ήρθαμε να σας κόψουμε το νερό».
Στα γραφεία του Κινήματος σήμανε συναγερμός πληρώθηκε ένα μικρό ποσό, έγινε διακανονισμός με την εταιρεία και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: