ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γιατί δεν διώχνετε την Σκοπούλη κ. Κουβέλη;

Γιατί δεν διώχνετε την Σκοπούλη κ. Κουβέλη;
 Πώς είναι δυνατόν να παραμένει η υφυπουργός υγείας στη θέση της μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός, της ελάμβανε επιχορηγήσεις από την Roche, την οποία η Σκοπούλη προωθούσε ως ανάδοχο των αντιδραστηρίων για τον ιό του δυτικού Νείλου;

Απορίες και ερωτήματα δημιουργεί η παραμονή της Φωτεινής Σκοπούλη στη θέση της υφυπουργού Υγείας, τόσο καιρό μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα αντιδραστήρια του ιού του Δυτικού Νείλου.
Η εμμονή της κ. Σκοπούλη για αγορά των αντιδραστηρίων από τη φαρμακευτική εταιρεία Roche, εταιρεία με την οποία έχει συνδεθεί το όνομα του συζύγου της, Χαράλαμπου Μουτσόπουλου, είναι -στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη- υπεραρκετή για την αποπομπή της από τη θέση αυτή.
Συγκεκριμένα, η προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ υφυπουργός Υγείας προωθούσε την ανάθεση της προμήθειας αντιδραστηριών (τεστ) για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Roche, ενώ υπήρχε δωρεά αντιδραστηρίων από την ανταγωνιστική εταιρεία. Όπως αποκάλυψε, πριν από περίπου δύο μήνες, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο σύζυγος της κυρίας Σκοπούλη, καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών Χ. Μουτσόπουλος -κατά σύμπτωση...- επιχορηγείται στην έρευνά του από τη Roche.
Ειδικά τις ημέρες αυτές, που η κυβέρνηση δρομολογεί τα σκληρότερα μέτρα στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας, τα οποία θα πλήξουν εκ νέου μισθωτούς και συνταξιούχους, η παραμονή της υφυπουργού που βαρύνεται από μια τόσο σοβαρή καταγγελία συνιστά πρωτοφανή πρόκληση.
Τι την κρατάτε στη θέση αυτή κ. Κουβέλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: