ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

H βλακεία του φασίστα ειναι οντως ανωτερη και ανίκητη

Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας, όποιος τον θέλει ας τον πάρει στο δικό του κόμμα


Το πρότυπο του αληθινού Έλληνα σκιαγράφησε, με τον πλέον φυλετικό και ρατσιστικό τρόπο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό τα έβαλε με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Ο διάλογος είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές της εκπομπής «Μακελειό» στο κανάλι «Extra 3» και στο φιλοξενούμενο βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Παναγιώταρο.

Διαβάστε και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα:

- Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Έλληνας έγχρωμος που ήταν Έλληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;

«Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».

- Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Έλληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης.

«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».

- Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;

«Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».

- Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.

«Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».

- Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;

«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: